Știrile 60m.RO

Exclusiv: Un ofițer de elită al Poliției Române a decis să se înscrie în AUR. „Intru pentru cei mai mulți, care nădăjduiesc”

Colonelul (r) Florin Șinca, ofițer de elită al Poliției Române din ultimii 30 de ani, nu a mai putut răbda să asiste pasiv la ceea ce se întâmplă în țara noastră și a luat decizia de a se înscrie în AUR, singurul partid antisistem.

Florin Șinca este unul dintre cei mai titrați ofițeri ai Poliției Române, membru în mai multe unități de elită ale Ministerului de Interne, istoric și scriitor. Decizia de a se alătura patrioților a venit dintr-un simț al responsabilității față de țară și față de urmașii săi. „Peste ani, cum aș fi răspuns, la întrebarea copiilor: ,Tu tată, ce-ai făcut?”, a scris acesta în mesajul său intitulat „Apel de seară”, potrivit R3media.

„De puțină vreme s-a fondat Alianța pentru Unirea Românilor. Am hotărât să mă alătur. Mi-au mers de la început la suflet principiile, oamenii de atitudine și trăire. Mai nou, am observat că A.U.R. este un cap de pod. Dar, cu durere a trebuit să constat că mulți dintre patrioți, din nepricepere, iau cărămizi, în loc să pună. Am văzut că cei din A.U.R. sunt ținte în mișcare, am avut informații și am zărit lucrătura, sistemul de crimă organizată și-a activat lefegiii. Au apărut atacurile ,,intelectualilor publici” și ale iudelor.

Așa că, a rămâne cârcotaș pe margine, socotind că totul e o mizerie generală, căutând un lider ideal și-o utopie politică, ar însemna lașitate față de urmașii mei, față de colegii din poliție și față de neam. Peste ani, cum aș fi răspuns, la întrebarea copiilor: ,,Tu tată, ce-ai făcut?” Până la urmă, deznădejdea e arma necuratului, nu există democrație fără partidele politice, iar sistemele sunt schimbate de oameni”, se arată în mesajul său, „Apel de seară”.

Citiți mai mult aici.

Back to top button