Emoții pentru Ghinea. Camera Deputaţilor dezbate moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului USR

Distribuie acest articol!

Camera Deputaţilor dezbate în plenul de luni, de la ora 16.00, moţiunea simplă a PSD la adresa ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, iar votul va avea loc marţi.

„Moțiunea va fi dezbătută luni de la ora 16.00, iar votul va fi marţi, odată cu votul final din plenul de respingeri”, a declarat Ludovic Orban, săptămâna trecută, la Parlament. „Opoziţia a căutat sistematic să intre în subiectul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi opinia mea este că folosesc acest instrument parlamentar, regulamentar, moţiunea simplă, tocmai pentru a mai exprima puncte de vedere şi critici, după părerea mea în mare parte nefundamentate, cu privire la PNRR”, a adăugat preşedintele Camerei Deputaţilor.

Reamintim că PSD a depus miercuri, la Camera Deputaţilor, moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Moţiunea este intitulată „Cristian Ghinea, de la zero la abis!”.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: