JUSTIȚIE

Elevul de liceu care și-a înjunghiat profesoara cu un cuțit a fost reținut; el a spus că „aşa a simţit că trebuie să facă”

Elevul de clasa a X-a de la Colegiul Național „Ion Creangă” din Capitală, care și-a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză în timpul orei, a fost reținut pentru 24 de ore, anunţă stirileprotv.ro.

Elevul de clasa a X-a a fost audiat de polițiștii de la Omoruri, fiind în prezenta părinților săi. El este acuzat de tentativă de omor.

Băiatul ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care victima le-a spus elevilor că vor da un test.

Profesoara a fost rănită în zona gâtului și dusă la spital, dar acum viața ei nu mai este în pericol.

Pentru că viața profesoarei a fost pusă în pericol, ancheta în acest caz este efectuată de polițiștii de la serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Profesoara este dascăl debutant și predă japoneză la Colegiul Național „Ion Creangă” de doi ani.

Elevul care a atacat-o are 16 ani, este elev în clasa a X-a și este un cetățean româno-turc.

Băiatul nu a fost considerat un adolescent problemă sau un copil agresiv. Cu toate acestea, după ce și-a înjunghiat profesoara, băiatul a declarat că așa a simțit că trebuie să facă, conform unor surse apropiate anchetei.

Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 12:00, la Colegiul Național „Ion Creangă” din București. La începutul orei, profesoara ar fi anunțat clasa a X-a că urmează să le dea un test. Acesta a fost momentul în care băiatul a atacat-o pe femeia de 26 de ani cu un cuțit, în zona gâtului.

La fața locului au sosit medici și polițiști. Deși rana a fost considerată superficială, zona gâtului în care femeia a fost rănită a fost una vitală și viața i-ar fi putut fi pusă în pericol, au transmis surse medicale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button