După ce a devalizat conturile USR în campaniile electorale, Teleman a fost pus ministru la digitalizare

Distribuie acest articol!

Gata, este oficial, USR s-a aliniat cu restul partidelor politice din toate punctele de vedere. Lozinca “FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE” a rămas doar o simplă înșiruire de cuvinte goale.

Cristian Teleman a fost numit ministrul digitalizării, un minister creat special pentru ca el să dețină un post în actualul guvern. Sigur că nici într-o țară de tâmpiți pentru digitalizare nu făcea nici un minister și nici măcar o direcție, dar USR vrea cât mai multe funcții pentru ca toți să folosească adresarea oficială de “domnule ministru”.

Cîțu și Orban au creat un guvern gras cu 18 ministere care mai de care mai penibile și de care nu era nevoie. Comuniștii când vroiau să blocheze ceva făceau o comisie, PNL, USR și UDMR fac un minister. Digitalizarea nu poate începe cu birocrația unui minister, este un non sens.

Dar cine este Cristian Teleman? Chiar cel care s-a ocupat de finanțarea USR în timpul campaniilor electorale. S-a făcut acest lucru prin propria firmă, sigur că deținută pe numele soției și din care se retrăsese de curând.

Ori peste 540 000 de lei au câștigat soții de la respectiva firmă. Când un politician ne minte că el e cu treaba lui și soția este ceva total străin, ne amintim cu drag de Dragnea.

Teleman a spus că nu vede nici o problemă și că nu există nici o incompatibilitate căci soția lui era membru PLUS și el era membru USR, dar el a ieșit din firmă, deci totul este cinstit. Cât formalist și cât de proști îi consideră USR pe români.

Partidul a fost preluat de o grupare apropiată lui Barna și care tratează partidul ca pe un bun propriu. Această grupare a devalizat conturile USR, banii veniți lunar din subvenția publică. Tocmai de aceea partidul a și refuzat să divulge public informații despre modul în care s-au cheltuit banii din conturi.

Potrivit datelor Listafirme.ro, firma Accountess profile SRL este deținută în prezent de:

  • – Teleman Mihaela Virginia (80%)
  • – Mitrica Ana Corina (10%)
  • – Cernescu Ana Mihaela (10%)

Domeniul de activitate este cel de contabilitate și audit financiar; consultanta in domeniul fiscal. Administrator al firmei este Mihaela Virginia Teleman, soția lui Ciprian Teleman.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: