Politică

Dumitru Coarnă (AUR): România are nevoie astăzi de o schimbare radicală a politicii românești și a destinului nostru național

Deputatul AUR, Dumitru Coarnă, susține că România are nevoie astăzi de o schimbare radicală a politicii românești și a destinului nostru național, în contextul alegerilor din 2024 și a dezastrului procat de PSD și PNL în ultimii 33 de ani.

„România are nevoie astăzi de o schimbare radicală a politicii românești și a destinului nostru național. AUR este partidul care poate face această mișcare în destinul național. De la deconstrucție la reconstrucție. Avem soluții, avem un plan serios. Programul AUR este singurul căruia, dacă îi dăm viață, vom scoate România de pe buza prăpastiei. AUR propune ca românii să fie demni în Europa și în lume. Acest lucru nu poate fi realizat dacă statul român este reprezentat de politicieni de carton care nu apără interesul național al României. Vrem dreptate pentru Romania și pentru români.

Aceasta dreptate cum se poate face? Mai întâi de toate, printr-o justiție corectă? Este azi justiția satisfăcătoare? Pentru noi? Nu! Poate să fie? Da. AUR spune clar și răspicat nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. De asemenea, cetățenii trebuie să aibă un rol mai activ în viața cetății lor. Dacă românii trebuie să aibă încredere în sistemul de justiție al țării sale, atunci acesta este un lucru important care trebuie făcut. Depolitizarea și responsabilizarea magistraților.

AUR își propune, prin programul de guvernare să facă posibil ceea ce unii numesc imposibil. Următorul pas este ca acest program de guvernare să ajungă în fiecare casă, iar fiecare român să contribuie la îmbunătățirea lui. Doamne ajuta!”, a declarat Dumitru Coarnă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button