Politică

Duminica Orbului la Cluj! VIDEO Emil Boc: ”Păi, bă fraierilor… Dacă nu ești primar, nu exiști”

Baronul local Emil Boc, reales primar al municipiului Cluj-Napoca pentru al șaselea mandat, neagă informațiile apărute în campania electorală potrivit cărora se va retrage din funcție.

Boc susține că este vorba doar despre dezinformare și că, pentru a pleca la COTER (n. r. Comisia pentru coeziune teritorială și buget din cadrul UE/ Commission for Territorial Cohesion Policy and EU Budget), este nevoie să ai funcția de primar.

„Ce pot să spun? Toată dezinformarea spusă de unii ‘domnule, e ales primar, iar în ziua următoare pleacă la Comitetul European al Regiunilor, pleacă la Bruxelles’: păi, bă fraierilor… Vă rog să mă scuzați, Doamne, iartă-mă, nu vorbesc așa urât! Păi dacă n-am plecat europarlamentar, care e o funcție extrem de bine plătită, am să plec pe altceva ca funcționar?!”, a declarat Emil Boc.

„La Comitetul European al regiunilor, ca să reprezinți, trebuie să ai funcția de primar, în primul rând. Nu poți să mergi dacă nu ești primar. Dacă nu ești primar, nu exiști. Asta nu înțeleg unii. Ca să poți în continuare să conduci comisia COTER, a doua zi, trebuie să ai funcția de primar. Am spus asta de sute de mii de ori: nu plec!”, a declarat Boc.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button