Dulce revanşă: un antreprenor a cumpărat banca care îi refuzase un credit în urmă cu 18 ani
Un antreprenor englez a putut simţi un gustul dulce al răzbunării, dar şi-a împlinit şi o ambiţie personală după ce, devenit milionar, a cumpărat sediul băncii care îi refuzase un împrumut în urmă cu 18 ani.
Adam Deering avea 21 de ani când o bancă din oraşul său natal, Urmston, Anglia, i-a refuzat un credit de 10.000 de lire sterline pe motiv că e prea tânăr şi nu are experienţă în afaceri. În mod ironic el a pornit ulterior propria afacere de gestionare a datoriilor şi a dezvoltat şi alte afaceri de succes în domeniu.
18 ani mai târziu, Adam Deering, care este şi un dezvoltator imobiliar, a cumpărat sediul Băncii Regale a Scoţiei pentru 450.000 de lire sterline – ca o revanşă, dar şi pentru a marca o ambiţie împlinită.
„Am crezut mereu că dacă munceşti din greu pentru visul tău, totul e posibil”, spune acum antreprenorul de 39 de ani care a cunoscut suişuri şi coborâşuri în afacerile sale.
„Am renunţat la jobul meu de vânzător când aveam 21 de ani, întrucât eram sigur că sunt talentat şi pot dezvolta afaceri de succes. Dar cum nu aveam nicio leţcaie, aveam nevoie de un credit bancar”, povesteşte el, potrivit Manchester Evening News.
„M-am dus la ei cu un plan de afaceri detaliat şi am cerut 10.000 de lire sterline, dar managerul băncii nu m-a luat în serios. Mi-am pus tot sufletul în el şi îmi amintesc că stăteam cu degetele încrucişate sub masă aşteptând să se uite pe el şi să-mi dea un răspuns. Am fost devastat când în cele din urmă mi-a spus că sunt prea tânăr şi lipsit de experienţă şi nu-şi pot asuma riscul cu mine”.
Următoarele luni au fost grele pentru tânărul antreprenor care nu a avut bani decât pentru un mic birou fără mobilier în el. 4 luni a dat telefoane de pe podea înainte ca afacerea să devină una de milioane de lire.
„În multe momente am crezut că s-a sfârşit, dar nu m-am dat bătut şi am fot răsplătit”, a spus el care în 2014, adică doi ani de la refuzul creditului, şi-a vândut afacerea pentru 5 milioane de lire.
Adam Deering, proprietarul mai multor companii de milioane de lire sterline, între care şi o firmă de insolvenţă, ţine şi discursuri motivaţionale în care îşi spune povestea sa de succes.
Antreprenorul are planuri mari pentru clădirea băncii pe care vrea să o transforme în spaţiu comercial, dar şi de locuit.
Sursa: Adevărul.ro
- George Simion: Încurajez românii să meargă la vot! Să-i lăsăm pe români să decidă, fără manipulare, fără sondaje falsificateGeorge Simion, președintele AUR, candidat la alegerile prezidențiale, a declarat astăzi, la secția de vot, că îi îndeamnă pe români să meargă la vot și să decidă fără manipulare. “Vreau să încurajez românii să meargă la vot. Este important. Sunt foarte, foarte bucuros că reușim să redăm speranța românilor și gândul la un viitor mai …
- Mihai Belu – jurnalist de investigație: Votați cu cine vă trece prin cap, dar nu votați cu „manevrele” create în laboratoarele de strategie ale celor care vor ca votul vostru să nu conteze deloc!Cine votează Lasconi face jocul PSD care speră să blocheze accesul lui Ciucă sau Geoană în turul 2. Cine votează Călin Georgescu face jocul PNL care speră să diminueze voturile care în mod normal se duc spre Simion sau Geoană. Alți candidați din pluton au, la rândul lor, rol de „iepuri”. PNL și PSD au …
- Marius Lulea (AUR): Astăzi Patriotismul va învinge, Poporul Român va învinge!
- VIDEO: Declarațiile președintelui AUR – România la vot!
- AUR: Val de tentative de fraudă în țarăLa scurt timp de la deschiderea secțiilor de votare au apărut și primele valuri de nereguli sesizate în întreaga țară. În Sectorul 6 din București, spre exemplu, au fost formulate 140 de cereri de vot cu urna mobilă după ora legală de înregistrare, ora 24:00 sâmbătă seara. Potrivit legii, dacă cererea pentru urna mobilă nu …