JUSTIȚIE

Drogații fac legea! Mafia politică controlează traficul de droguri – Un șofer drogat a lovit cu mașina polițistul care-l amenda în Timișoara

Traficul de droguri scăpat de sub control. Mafia politică e mână în mână cu traficul de droguri. Un şofer aflat sub influența drogurilor, care urma să fie amendat de un echipaj de la Poliţia Locală Timişoara pentru că staţiona pe un loc destinat persoanelor cu handicap, l-a amenințat pe unul dintre poliţişti locali şi apoi l-a lovit cu maşina.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali, spunându-i unuia dintre aceştia ‘îţi doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îţi ţin minte faţaț şi provocându-l la bătaie”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă de sâmbătă.

Potrivit sursei citate, ulterior, poliţiştii locali i-au comunicat şoferului S.M.D., de 26 de ani, din Timişoara, ca îi va fi comunicat procesul verbal la domiciliu, moment în care s-au îndreptat către autovehiculul de serviciu, aflat pe Str. Palanca.

„În acel moment bărbatul a făcut mai multe manevre cu maşina, lovindu-l pe unul din poliţiştii locali, a încercat să fugă, dar celălalt a folosit spray-ul din dotare. Bărbatul s-a dat jos din maşină, luând-o la fugă, iar poliţiştii locali au pornit în urmărirea lui, fiind ulterior imobilizat şi cu ajutorul unei echipe de televiziune aflată in zonă. Acesta a fost predat poliţiştilor de la Secţia 1 fiind prezentat procurorului pentru continuarea cercetărilor”, mai precizează Poliţia Locală Timişoara.

În urma testelor efectuate de poliţişti, agresorul a ieşit pozitiv la cannabis.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button