Dr. Monica Pop despre campania agresivă de vaccinare: Oamenii se simt amenințați

Distribuie acest articol!

Medicul Monica Pop susțin că românii sunt supuși unei campanii agresive de vaccinare împotriva Covid-19, care nu face altceva decât să îi facă pe oameni să se simtă amenințați. În acest fel, campania are toate șansele să nu-și atingă scopul dorit, care nu este posibil decât printr-o informare corectă.

Monica Pop a mai spus că autoritățile ar trebui să informeze corect populația cu privire la efectele vaccinării.

Eu cred că toate presiunile nemaipomenite care se pun pe români sunt în măsură să facă invers, în niciun caz credibilitate în procesul de vaccinare. Populația nu a fost informată corect despre efectele vaccinării. În ultimul an starea de spirit a populaţiei din ţara asta s-a modificat într-un proces extrem de rău. Oamenii se simt ameninţaţi, campania după părerea mea, a fost o campanie de dezinformare.

Oamenii nu știu anumite lucruri. Asta și urmăresc cei care fac așa ceva. Este mult prea mult. Trebuia să le fi spus oamenilor cu corectitudine, care sunt categoriile care au indicaţie medicală de a nu se vaccina: în timpul tratamentului anti-cancer, plus că sunt boli de sânge unde vaccinarea este contraindicată. Omul trebuie să ştie acest lucru, unde au apărut toate acestea?”, s-a întrebat retoric Monica Pop.

Medicul a mai spus că nu politicienii sunt cei în măsură să convingă oamenii să se vaccineze, ci medicii, în urma unei discuții cu pacientul.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: