Politică

Dosar penal pentru fraudă la vot în Breaza: Mai multe persoane nu au primit buletinele pentru alegerea preşedintelui CJ

Poliţiştii au întocmit, duminică, un dosar penal pentru fraudă la vot, după ce mai mulţi alegători de la o secţie din oraşul Breaza au primit mai puţine buletine decât cele prevăzute.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Breaza au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că la o secţie de votare din oraşul Breaza au fost înmânate mai puţine buletine de vot decât cele prevăzute, pentru 10 persoane fiind omisă înmânarea buletinelor de vot pentru preşedintele Consiliului Judeţean. (…) Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat faptul că persoana desemnată cu înmânarea buletinelor de vot, în mod eronat, a distribuit două buletine de vot pentru alegerea membrilor Consiliului Judeţean şi nu a înmânat buletinele de vot pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean pentru un număr de 10 votanţi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.

Situaţia a fost constatată cu ocazia numerotării buletinelor de vot disponibile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button