Dorel Acatrinei (AUR): Împreună pentru A7

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR Dorel Acatrinei trage un semnal de alarmă cu privire la lipsa investițiilor în infrastructura rutieră din județul Suceava. În acest context, parlamentarul face apel la factorii de decizie să să aloce fondurile necesare pentru construirea unei autostrăzi, având în vedere că județul este fruntaș la numărul de morți proveniți din accidente rutiere.

Partidul AUR depune toate eforturile ca interesele sucevenilor să ajungă în atenția autorităților cu privire la investițiile necesare dezvoltării acestui județ, afirmă Acatrinei. Mai mult, deputatul AUR lansează un apel la dialog cu toți parlamentarii aleși ai județului Suceava pentru a identifica soluții și modalități prin care sucevenii să se bucure de o infrastructură rutieră adecvată. Să nu uităm că, dincolo de necesitatea unei autostrăzi pentru a evita accidentele, zona are un potențial turistic și agricol ridicat.

Redăm mai jos declarația deputatului AUR Dorel Acatrinei:

Județul Suceava, considerat un teritoriu străin de țară la nivel de invesțiții în infrastructura rutieră, rămâne în continuare cu ZERO km de autostradă. Chiar dacă conducătorii urbei se bat cu pumnii în piept că peste cinci ani Suceava va avea autostradă, CNAIR ține să-i contrazică prin datele oficiale prezentate pe site-ul lor. Peste cinci ani, deși este un termen extrem de optimist, județul Suceava va fi tranzitat de maxim un drum expres format din doua tronsoane, respectiv Siret – Suceava (41 km) și Suceava – Pașcani (60,5 km).

 Atât au reușit să negocieze autoritățile locale și reprezentanții puterii din județul Suceava, promițând în nenumărate rânduri că sucevenii vor fi puși la masa românilor și își vor primi partea cuvenită de autostradă. Se pare că nu suntem destul de relevanți când vine vorba de investiții strategice, chiar dacă avem și punct de acces la granița Uniunii Europene, chiar dacă beneficiem de un capital turistic extraordinar, chiar dacă suntem fruntași în numărul de morți proveniți din accidente rutiere, chiar dacă există un potențial ridicat de exploatare agricolă, chiar dacă….nu este de ajuns să ne calificăm la masa „greilor” din România. 

Vă asigur pe această cale, dragi suceveni, că interesele dumneavoastră vor ajunge în atenția tuturor factorilor de decizie cu privire la investițiile necesare dezvoltării acestui județ. Partidul Alianța pentru Unirea Românilor are o agendă de lucru care funcționează pentru toți după aceleași principii, nu în mod discreționar. Având în vedere că discutăm de un deziderat care implică un nivel înalt de responsabilitate, invit toți parlamentarii aleși ai județului Suceava, indiferent de apartenența politică, alături de reprezentanții autorităților centrale județene, la un dialog deschis pentru identificarea unor soluții urgente cu privire la situația expusă. Îmi doresc să cred că simțul civic și dorințele sucevenilor rămân principalele izvoare de putere și conștiință pe care trebuie să ne bazăm”.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: