Donald Trump a revenit în mediul online

Distribuie acest articol!

Fostul preşedinte Donald Trump şi fosta Primă Doamnă Melania Trump anunţă un nou site, 45office.com, menit să-i ţină în contact cu susţinătorii, care pot să ceară mulţumiri personalizate în urma participării la evenimente.

Website-ul 45office.com face parte dintr-un efort al lui Donald Trump de a-şi reface prezenţa online, după ce a fost dat afară de pe reţele de socializare în urma protestelor din 6 ianuarie, la Capitoliu.

Al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a ”lansat cea mai extraordinară mişcare politică din istorie, a detronat dinastii politice şi a înfrânt establishmentul de la Washington”, se arată pe această pagină.

Ea laudă modul în care fostul preşedinte a gestionat pandemia covid-19 – criticată aspru sâmbătă, la CNN, de către reprezentanţi ai Grupul de lucru în lupta împotriva covid-19 ai administraţiei lui Joe Biden.

În data de 9 ianuarie, Twitter a anunţat că suspendă definitiv contul lui Donald Trump, decizia a fiind luată „după o revizuire atentă a Tweets-urilor recente din contul @realDonaldTrump”. De asemenea, Twitter a anunţat că a suspendat permanent conturile care promovează conţinut QAnon și a interzis apropiați de-ai lui Trump care promovează teorii conspiraţioniste, precum fostul consilier pe probleme de securitate națională Michael Flynn şi avocata Sidney Powell. Michael Flynn, fost consilier de securitate naţională al fostului preşedinte, şi Sidney Powell, fost avocat în echipa de campanie a lui Trump, au fost amândoi aliaţi apropiaţi ai preşedintelui american şi au promovat eforturile de a pune la îndoială înfrângerea lui Donald Trump în alegerile prezidenţiale din 2020.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: