Știrile 60m.RO

Doi poliţişti aflați în timpul liber au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac. Cel aflat la volan avea o alcoolemie de 0,50mg/l

Doi poliţişti au fost răniţi în noaptea de marţi spre miercuri după ce au intrat cu maşina într-un copac, accidentul având loc într-o comună din judeţul Constanţa. Cel aflat la volan avea o alcoolemie de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat. Cei doi poliţişti se aflau în timpul liber.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 02.00, un bărbat în vârstă de 30 de ani, aflându-se sub influenta băuturilor alcoolice (0,50mg/l alcool pur în aerul expirat) a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului rutier, au fost răniţi conducătorul auto şi pasagerul din dreapta, un bărbat de 21 de ani. Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

În cauză poliţiştii au deschis un dosar penal.Victimele accidentului rutier sunt poliţişti în cadrul PTF Cernavodă şi se aflau în timpul liber.

Sursa: News.ro

Back to top button