Știrile 60m.RO

Doctorului Cîrstoiu nu îi mai ajung banii din șpăgi! Pe vremea lui Băsescu cerea legalizarea șpăgii în spitale

Doctorului Cătălin Cîrstoiu nu îi mai ajung banii din șpăgi furați de la români. Acum vrea să fie și primar de București cu ajutorul partidului comasat român. Pe vremea nașului Băsescu, doctorul Cătălin Cîrstoiu a cerut public legalizarea șpăgii în spitale, să mânânce și gura doctorului un ban cinstit. Ăștia sunt badiții regimului. Cîrstoiu a călcat în picioare jurământul lui Hipocrate. S-au credeți că averea aia cu multe zerouri a făcut-o din bani cinstiți. Nu tată. A furat de a rupt de la toți amărâții loviți de soartă.

Să cităm din clasicii baroni ai mafiei din spitale

„Pentru a evita astfel de neplăceri, unul dintre cei mai cunoscuţi medici din România, doctorul Cătălin Cârstoiu, şeful Spitalului Universitar Bucureşti, fiul fostului prefect Ion Cârstoiu, vine cu o propunere inedită. „Demnitatea profesională nu se regăseşte prin a înfiinţa un ONG sau te miri ce structuri, mai mult sau mai puţin legale, prin care să ajuţi spitalul şi medicii. Cine vrea să ajute cu adevărat spitalul o poate face direct, nu-l ţine nimeni. Eu, unul, nu aş agrea un astfel de sistem. Părerea mea cinstită este că demnitatea unui doctor rezidă în salariul pe care îl ia în mod legal, oficial, aşa cum i-l recunoaşte societatea. Există varianta să accepţi că pacienţii oferă sume de bani medicilor, dar obligă-i să fiscalizeze aceste venituri într-o formă sau alta. Obligă-i să le declare, obligă-i să taie chitanţă, obligă-i să plătească impozit la stat. De ce n-ar fi mulţumit statul atunci că primeşte aceste sume de bani ca impozite? Şi-ar  creşte veniturile, nu? Sigur că da, cineva trebuie să îşi asume lucrul acesta”, a spus Cătălin Cârstoiu.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button