Politică

Doctorul Cristian Vântu, candidatul AUR la primăria Târgu Mureș: ”E timpul să eliminăm dezbinarea creată de UDMR”

AUR îl susține la Primăria Municipiului Târgu Mureș pe medicul Cristian Vântu. De profesie medic de familie, acesta s-a întors din Marea Britanie, după 12 ani în care și-a exercitat meseria printre străini. Doctorul Vântu este membru al Colegiului Regal al Medicilor de Familie din Marea Britanie, al Asociației Medicilor de Familie Mureș, al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie și al Resuscitation Council UK.

Doctorul Cristian Vântu, candidatul AUR la Primăria Târgu Mureș

„Suntem guvernați de 33 de ani de niște trădători și hoți, care își permit în continuare să vină cu slogane „hai să facem bine ca să nu facem rău”. Altceva nu pot spune. M-am înscris în AUR pentru că mi-am promis să mă înscriu în acel partid care apără valorile tradiționale, apără familia și identitatea națională, toți au dreptul să își apere identitatea și cultura lor. Nu trebuie să fim o gloată omogenă de tembeli europeni, trebuie să ne apărăm identitatea, credința, biserica. Nu putem să confundăm mama cu tata, să fim atei și să ne închinăm la serviciile sociale. M-am întors acasă să schimbăm ceva. Nu am venit să stau să văd cum ăștia fură în continuare. Ați văzut ce se întâmplă? Ne lipsesc locurile de parcare, stăm în trafic, în nebunia creată de actualul primar. Eu ca om îl respect, are cinci copii, acum șase, dar este un primar incompetent. Noi nu putem să luăm fonduri europene.

Asta s-a întâmplat. Luăm fonduri promițând că reconstruim Strada Gheorghe Doja și acum va urma zona clinicilor. Ei ne dau bani obligându-ne să renunțăm la locurile de parcare, să încurajăm bicicletele. Câți oameni bolnavi vin cu bicicleta la spital, oameni buni? Cerem voturile oamenilor spunând că așa este și în Occident. Ei au făcut invers. Dacă occidentul se sinucide trebuie să ne sinucidem și noi? Trebuie să confund și eu mama cu tata? Trebuie să mănânc și eu făină de greieri? Ce prostie e asta? Noi nu putem să acceptăm termenul de extremiști. Cine este mai toxic? Noi pentru că vrem să mâncăm normal, că vrem să ne parcăm mașinile, să trăim într-un oraș civilizat?”, a declarat medicul Cristian Vântu, în cadrul evenimentului de lansare.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button