Politică

Disperare mare pentru sistem: Poliția lui Bode încearcă să îi fabrice dosare penale lui George Simion

Sistemul se cutremură din temelii. Demisia plagiatorului Sorin Cîmpeanu este doar începutul sfârștului pentru regimul demonic patronat de Klaus Iohannis. De teama protestelor masive, Poliția lui Bode a început operațiuni de intimidare asupra Partidului AUR și chiar fabricarea de dosare penale la adresa președintelui AUR, George Simion.

Poliția lui Bode a încercat să îndepărteze protestatarii din Piața Victoriei și autocarul cu însemnele AUR. Slugile lui Bode, într-un exces de zel l-au testat pe George Simion pentru consum de droguri și alcool. Ambele teste au ieșit negativ.

Abuzuri peste abuzuri

George Simion a fost dus la secţia de Poliţie după ce poliţişti Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat. Liderul AUR a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că ar avea permisul suspendat.

George Simion a trasmis interacţiunea cu poliţiştii pe pagina sa de socializare. El a precizat că nu i s-a adus vreodată la cunoştiinţă faptul că avea permisul suspendat.

Într-o declaraţie ulterioară, politicianul a spus că a fost „eliberat” după doar 10 minute şi a descris acţiunea Poliţiei ca fiind ilegală şi abuzivă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button