Discursurile înflăcărate ale lui Trump atrag condamnarea presei

Trump știa că discursurile sale vor stârni o explozie nucleară în mass-media.
Nu există nicio urmă de îndoială că președintele Trump știa ce urmărește cu discursurile explozive din 4 iulie care denunțau „mulțimile furioase” și „fascismul de extremă stânga”.
Și, desigur, știa că acest lucru va stârni o explozie nucleară în mass-media.
Însă se pare că reacția mass-media la aceste discursuri a fost atât de negativă, atât de șocată și îngrozită, încât nu există nicio schimbare în modul în care este prezentat Trump.
Nu există prea multe eforturi pentru a se examina cealaltă parte, adică partea de țară care a găsit mesajele inspiaționale. A existat chiar o dezbatere la „Media Buzz” despre dacă discursul de la Mount Rushmore poate fi considerat controversat.
În punctul culminant al celor aproape patru ani de acoperire critică a mass-media asupra președintelui, majoritatea organizațiilor de știri îl consideră acum pe Trump un rasist. Și sunt încurajați de convingerea din ce în ce mai mare că va pierde, notează foxnews.com.
Ron Brownstein de la CNN a descris discursul de la Mount Rushmore ca pe un „apel neadecvat la arme pentru America Roșie împotriva Americii Albastre” Ali Velshi de la MSNBC a numit discursul „întunecat”, „deconectat” și plin de „retorică apocaliptică”.
Un titlu de știri din Washington Post a notat: „Discurusl lui Trump amplifica rasismul Republicanilor care îl susțin de mult”.
- Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă – infractorii bugetului național. “Pușculița magică” se va transforma în dosar penal
- Austria ține prețurile mari la energie în România, Bulgaria și Grecia
- Ipocrizia ministrului Energiei: Dacă subordonații mei directori își scad salariul cu 20% mi-l scad și eu
- Sindicaliştii de la Apele Române protestează în faţa Ministerului Mediului: Tăiaţi bani de la parlamentari, nu de la noi!
- Sorin Faur: România a fost laborator și poligon pentru numeroase clase de muniție cu care se rade sistematic de pe fața pământului democrația liberală, în sensul ei nepervertit de ideologii ultimului sfert de veac