Politică

Directorul general al Romsilva, Daniel Nicolescu, și-a creat post de consilier pentru el

Regia Națională a Pădurilor-Romsilva a devenit sereleul directorului general interimar, Daniel Nicolescu, iar ultima mutare făcută de acesta întrece orice imaginație.

Ca urmare a trocului politic, Daniel Nicolescu, susținut de PNL Vâlcea, ocupă de mai bine de un an de zile funcția de director general provizoriu al Romsilva.

Directorul general al Romsilva, consiliat de …directorul general al RNP

Numai că simțind că îi fuge scaunul de sub fund, Daniel Nicolescu a recurs la o șmecherie golănească incredibilă, prin care și-a creat o funcție pentru când nu va mai fi director.

Astfel, acesta a pus doi subalterni să îi propună înființarea funcției de consilier al directorului general după ce acesta nu va mai fi în funcție. Imediat, Daniel Nicolescu a aprobat propunerea celor doi subalterni și, peste noapte, acesta și-a creat pentru el postul de consilier al directorului general. Ca atare, directorul general interimar Daniel Nicolescu este consiliat de Daniel Nicolescu, iar viitorul director general al Romsilva îl va avea consilier pe actualul director general.

Incredibil, dar adevărat! Și pentru simplul fapt că ministrul PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, este „paralel” cu administrația centrală și nu-l interesează pădurea românească, fiind preocupat doar cu…deplasările.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button