Social

‘Dincolo de canon’: Expoziție cu ‘draci’ la primăria condusă de Clotilde Armand

Expoziția cu draci intitulată „Dincolo de canon. Noua sculptură azi.”, a fost organizată la invitația primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand vorbește despre o expoziție ce ar celebra ziua lui Brâncuși, însă imaginile de pe holurile primăriei Sectorului 1 sunt dezgustătoare.

Din imaginile apărute pe rețele de socializare observăm mai multe statuete cu ‘femei goale’ și ‘draci’, pe care cetățenii o consideră artă progresist neo-marxistă marca USR-PLUS.

„Ne bucurăm să deschidem spațiul generos din Primărie pentru o expoziție care să atragă publicul larg, iar celebrarea zilei Brâncuși este cea mai potrivită ocazie. Primăria Sectorului 1 este un partener pentru artiștii bucureșteni și expoziția actuală va fi prima dintr-o lungă serie de evenimente artistice pe care avem intenția să le încurajăm.”, a declarat Clotilde Armand.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button