PoliticăȘtirile 60m.RO

Diana Șoșoacă: au un plan de dezbinare a României. Există o legătură puternică între PSD și PNL. AUR va ajunge în parlament

Diana Șoșoacă acuză pe președintele României ca dorește să modifice constituția și că există un plan bine pus la punct și prin care să se realizeze dezmembrarea României.

Avocatul acuză actuala guvernare că încalcă cu bună știință constituția țării și că drepturile românilor, drepturile omului, astăzi nu mai sunt respectate.

Candidatul AUR la parlamentul României, la camera Senatului în Iași, susține că între PSD și PNL există o înțelegere perfectă astfel încât România să fie ținută în subdezvoltare și că aceeași oameni candidează fie de pe un partid, fie pe celălalt, însă în fapt este vorba despre un CARTEL MAFIOT.

„Conduceți România precum naziștii, împotriva românilor. AUR va ajunge în parlament și se va bate cu partidele sistemului, partide care sunt vândute unor interese străine obscure și a unor grupări mafiote naționale.

A fost un dezastru la Piatra Neamț și ministrul sănătății nu și-a dat demisia. Au închis oamenii în ATI și au murit acolo incendiați. Au închis camera cu cheia în condițiile în care ei erau puși pe aparate și nu puteau să se ridice din pat.

Nu ați fost în stare să faceți cinci paturi pentru mari arși. Sunteți niște ticăloși mizerabili care ați distrus România pas cu pas.

Ați îngenunchiat economia României și ați închis HORECA”.

Diana Șoșoacă este candidatul AUR pentru parlamentul României și va reprezenta pe românii din Iași. Ea s-a alăturat lui George Simion și Claudiu Târziu într-un proiect românesc autentic, un proiect patriotic.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button