InternaționalȘtirile 60m.RO

Dezvăluiri inedite: Fiul lui Biden ar fi obţinut avantaje financiare în România, Ucraina și China

Șeful de cabinet al Casei Albe, Mark Meadows, a declarat, în cadrul emisiunii „The Evening Edit” de la Fox Business Network, că în următoarele zile americanii vor afla mai multe detalii despre interesele comerciale de peste hotare ale lui Hunter Biden.

Wall Street Journal ar urma să publice un raport săptămâna aceasta despre relaţiile lui Hunter Biden, dar nu este clar dacă la asta se referea Meadows. „Mi se pare fascinant faptul că o parte din banii care par să curgă către familia Biden provin în mare parte din România, din Ucraina şi din China, chiar cele trei ţări în care Joe Biden a fost trimis special în calitate de vicepreşedinte, a spus gazda emisiunii Elizabeth MacDonald.

Şeful de cabinet a adăugat că Joe Biden, acum nominalizat al democraţilor pentru preşedinte, va avea „multe explicaţii de dat”. Biden a negat în repetate că fiul său Hunter ar fi obţinut avantaje financiare prin relaţii ilegale în străinătate.

În 2019 presa din SUA punea semne de întrebare cu privire la rolul pe care fiului lui Joe Biden l-a avut în România. În ultimul an al administraţiei Obama, Hunter Biden a călătorit în România pentru a se întâlni cu Gabriel „Puiu” Popoviciu care a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

Back to top button