Politică

Dezbaterea din Kiseleff: O candidată surpriză schimbă regulile jocului în Sectorul 1

Clotilde Armand sau George Tuță? Cine va schimba cu adevărat jocurile în Sectorul 1? Aseară, în parcul Kiseleff, această întrebare a primit un răspuns neașteptat. O dezbatere live, organizată de grupuri civice, a reunit toți candidații la Primăria Sectorului 1, într-un dialog constructiv și lipsit de atacuri personale. Însă, o candidată mai puțin cunoscută a reușit să capteze atenția publicului cu soluții concrete și o prezență scenică bună.

Ramona Ioana Bruynseels, din partea AUR, absolventă de drept, șefă de promoție și cu masterat la Harvard, a intrat în cursă cu un slogan îndrăzneț: „# Bun Simț !”. Inițial emoționată din cauza faptului că se afla între “greii” campaniei, Bruynseels a câștigat rapid teren, prezentând câteva proiecte viabile pentru sector.

Spre deosebire de alți candidați care s-au concentrat pe atacuri, ea a ales să ofere soluții concrete la problemele stringente ale Sectorului 1, iar această abordare pozitivă a atras simpatia publicului, demonstrând că este posibilă o campanie electorală bazată pe idei și nu pe scandal. Rămâne de văzut dacă alegătorii vor aprecia această abordare fresh și vor alege #bunul simț pentru Sectorul 1.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button