JUSTIȚIE

Descinderile DNA la Bacău au loc într-un cămin de bătrâni administrat de Direcţia de Asistenţă Socială și la sediul instituției publice

Percheziţiile pe care procurorii anticorupţie le efectuează marţi vizează sediul Direcţiei de Asistenţă Socială (DAS) din subordinea Primăriei Bacău şi un cămin de bătrâni administrat de DAS, spun pentru autorul acestui material surse judiciare.

Potrivit acestora anchetatorii anticroupție ar fi cerut prin Primăriei Bacău, printr-un email, mai multe clarificări în cadrul dosarului penal ce vizează contracte de achiziţie publică.

Potrivit DNA, faptele ar fi fost săvârşite în perioada 2022-2023 de către funcţionari publici din cadrul unor instituţii publice de pe raza municipiului Bacău.

„În cursul zilei de 16 ianuarie 2024, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în şase locaţii situate pe raza municipiului Bacău, din care trei sunt sediile unor instituţii publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”, precizează un comunicat de presă al DNA Bacău.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button