Politică

Deputatul ”shaorma”, președintele interimar al PSD Vaslui: „Nu mă voi dezice niciodată de omul Dumitru Buzatu”

Preşedintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon, cunoscut ca deputatul shaorma, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu se va dezice niciodată de fostul lider al organizaţiei judeţene, Dumitru Buzatu, în prezent arestat preventiv pentru luare de mită.

Întrebat când a discutat ultima oară cu Dumitru Buzatu, Solomon a precizat pentru Agerpres că a avut „acum două-trei săptămâni” o discuţie telefonică cu Dumitru Buzatu, încarcerat la Penitenciarul Vaslui.

„Am vorbit la telefon, nu direct, e greu. M-aş duce, dar deocamdată nu-i deschisă poarta. Sper să fie cât mai repede într-o altă formă de măsură de aceasta judiciară, astfel încât să putem dialoga cu domnia sa. Dincolo de toate păcatele omului, eu îl ştiu pe domnul Buzatu din alte perspective, de 22 de ani de-acuma. Am lucrat cu domnia sa foarte mult şi foarte bine şi nu mă voi dezice niciodată de omul Dumitru Buzatu, omul politic Dumitru Buzatu, cel care a avut multe lucruri bune de transmis celor din jurul său”, a transmis Adrian Solomon.

Deputatul Adrian Solomon a fost numit, pe data de 11 decembrie a anului trecut, preşedinte interimar al Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în urma unei decizii a Biroului Politic Naţional.

Organizaţia PSD Vaslui a fost condusă interimar de europarlamentarul Dragoş Benea, imediat după excluderea din partid a fostului lider social-democrat, Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru luare de mită, în luna septembrie 2023.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button