Politică

Deputatul AUR Gianina Șerban, apel către români: Grevă Fiscală până când guvernul Ciolacu tratează corect afacerile românilor!

Deputatul AUR Gianina Șerban a făcut joi un apel către români. ”Grevă Fiscală până când guvernul Ciolacu tratează corect afacerile românilor”!, spune aceasta. 

Gianina Șerban, deputat AUR Ilfov și Adrian Roman, coordonator AUR Ilfov, având ca invitat pe domnul Mirel Todirică, vicepreședinte organizare al OL AUR Balotești, și-au exprimat punctele de vedere în legătură cu trei subiecte de interes public în cadrul conferinței de presă de joi. 

Doamna deputat Gianina Șerban, face apel către români: „Grevă Fiscală până când guvernul Ciolacu tratează corect afacerile românilor”!

Gianina Șerban:  „AUR a reușit să obțină o primă victorie împotriva acestor măsuri fiscale nocive luate de PSD și PNL prin decizia Guvernului Ciolacu de a renunța la acele praguri pentru numerar. Ceea ce noi am spus timp de două săptămâni a fost validat de Marcel Ciolacu, cel care ne acuza că reducerea folosirii numerarului este o teorie a conspirației și că AUR este un partid tinichea care sperie lumea”.

„La nici 24 de ore după ce ne-a atacat, vine și spune că renunță la măsurile de limitare a numerarului, această bâlbâială a Guvernului Ciolacu în ceea ce privește deciziile de natură fiscal-bugetară generează grave prejudicii românilor și mediului de afaceri. Dacă Guvernul Ciolacu, PSD-PNL, nu tratează corect afacerile românilor, atunci facem un apel către toți românii și toate companiile românești la grevă fiscală” a mai declarat doamna deputat.

„Toți românii afectați de măsurile fiscale și toate companiile românești să își eșaloneze datoriile, să le amâne, să uite să plătească, să lase pentru anul viitor, aceasta pare a fi singura cale prin care îl vom determina pe Marcel Ciolacu și Guvernul lui Klaus Werner Iohannis să își ia piciorul de pe gâtul românilor. Este o acțiune de protest pe care o propunem societății românești, pentru că noi, ca partid, le-am epuizat pe toate celelalte. AUR a protestat împotriva adoptării pachetului fiscal-bugetar de către guvernul PSD-PNL, care pune pe butuci companiile din România. AUR a dorit să depună o moțiune de cenzură, dar aceasta a fost blocată de USR, care susținea că pachetul fiscal va fi respins de Curtea Constituțională” a concluzionat doamna Șerban.

Adrian Roman, coordonator AUR Ilfov a vorbit, în cadrul conferinței de presă despre iluzia creșterii pensiilor românilor care,  este din nou vânturată de PSD

Adrian Roman: „Așa-zisa reformă a pensiilor va crește în realitate inechitățile, iar săracii vor fi mai săraci și bogații și mai bogați! De asemenea, proiectul legii pensiilor la care lucrează Guvernul Ciolacu nu prevede indexarea automată a pensiilor cu inflația, lăsând această decizie la latitudinea guvernanților”.

„Aceasta este o altă măsură care îi lasă pe pensionari la mila deciziilor politice, fără a le oferi o protecție reală împotriva efectelor inflației.

În vremea Olguței Vasilescu, procentul cu care promiteau ei că vor fi majorate pensiile era acel celebru 40%. Doar că acum Guvernul Ciolacu plusează. Pentru anul electoral 2024, mai exact pentru luna septembrie, când ar urma să aibă loc alegerile locale, iar în decembrie cele parlamentare, pensiile românilor ar trebui să crească chiar și cu 80%” a mai spus domnul Roman.

„Românii vor mai înghiți, din nou, această gălușcă a majorării pensiilor?

 Ei abia au fost în stare să mărească anul acesta cu 13%, darămite la anul, când spun că nu au bani în buget, cu peste 40%.

55 de miliarde de lei este promisiunea electorală a PSD! Mai mare decât gaura din acest moment! Dar nimic nu îl oprește pe ministrul PSD al Muncii să anunțe o creștere a pensiilor cu 40% de la 1 septembrie 2024, în plină campanie electorală pentru alegerile parlamentare și prezidențiale.

La fel ca și în 2020 nu vor face absolut nimic! Este doar o retorică electorală și nimic altceva” a încheiat domnul Adrian Roman.

Mirel Todirică, vicepreședinte organizare al OL AUR Balotești a prezentat, în cadrul   conferinței de presă, bilanțul Caravanei Medicale după 4 luni de activitate

Mirel Todirică„Caravana Medicală AUR a străbătut până în acest moment 17 județe.  Prin cabinetele medicale ale Spitalului Mobil AUR au trecut 8588 de pacienți. Pentru aceștia am oferit peste 25.000 de consultații”.

„Au fost 7317 seturi de analize medicale complete, 6312 consultații cardiologice, 6548 de consultații oftalmologice, 4850 de ecografii și 713 consultații stomatologice. În tot acest timp am avut alături de noi 189 de medici prezenți. Totodată au mai fost 270 de asistenți medicali, 39 de specialiști în optometrie și 27 studenți la medicină sau cursanți la școala de asistenți” a mai spus domunul Todirică.

„Acest spital mobil reprezintă respectarea unui angajament pe care AUR l-a luat încă din campania electorală din 2020.

Spitalul Mobil nu-și întrerupe activitatea și până la sărbătorile de Iarnă vom trece prin Gorj, prin Mehedinți, prin Caraș-Severin, prin Timiș și Arad, după care va urma o pauză de iarnă, urmând ca în data de 8 ianuarie să ne reluăm activitatea din județul Hunedoara” a finalizat domnul Mirel Todirică.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button