Politică

Deputat AUR: trebuie interzisă prin lege vânzarea portului Constanța

Dumitru Viorel Focșa este parlamentar AUR de Constanța. Acesta critică dorința guvernului României a de înstrăina active importante ale statului român, inclusiv a portului Constanța:

„Portul Constanța este un obiectiv de interes național care trebuie să rămână al românilor. Nu putem să dăm pe mâna străinilor cel mai important acces al nostru la Marea Neagră, adică la comerțul internațional.

Portul Constanța este o companie profitabilă și nu trebuie să permitem vânzarea portului. Vor veni cu tot felul de idei și de soluții, vor spune că nu este profitabil, că este mai bine să le cedăm, că este nevoie de managementul unor companii străine.

Dar nici o companie nu a investit în România în interesul românilor ci au închis activitatea unor afaceri importante. Mulți vânează numai proprietățile imobiliare ale acestor societăți.

Dacă va fi nevoie vom interzice prin legea vânzarea unui activ așa de important” a declarat deputatul român Dumitru Viorel Focșa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button