Politică

Deputat AUR de Timiș: imigranții ajunși în Timișoara încă își fac veacul în preajma Gării de Nord

Deputatul AUR de Timiș critică autoritățile locale din județ că nu i-au măsuri pentru protejarea și îngrijirea imigranților ajunsi în România și care se află acum în Timișoara:

„La o săptămână după ce au dat foc parchetului într-o clădire dezafectată pentru a se încălzi, imigranții din Orient ajunși în Timișoara încă își fac veacul în preajma Gării de Nord!

Poliția Națională si Poliția de Frontieră își pasează responsabilitatea de la unii la alții. Singurii care încearcă ceva, dar fără a avea mecanisme reale, sunt cei de la Poliția Locală.

Voi face o solicitare către IPJ să acționeze în regim de urgență, prin colaborare cu instituțiile din județele unde acești imigranți au primit certificat de azil.

Ordinea publică și siguranța cetățenilor trebuie asigurate. Iar acești oameni, dacă tot au ajuns în România în baza unor cote europene de refugiați, trebuie să RESPECTE LEGEA și să staționeze sub acoperișul care le-a fost destinat, nu să vagabondeze prin orașe și să stea în clădiri dezafectate”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button