Finanțare SOROȘ. Declic este doar un colector de date personale ce utilizează metode ilegale de fishing

Declic nu este un portal ce se bate pentru români și nu reprezintă societatea civilă. Declic reprezintă proiectul unui singur om care este folosit numai pentru colectarea de informații și date de acces ce sunt folosite în fiecare campanie electorală în favoarea USR sau pentru a susține între campanii diverse lovituri aplicate celor mai slabi din politica românească.

Declic dispune de finanțări externe dubioase de la organizații globaliste apropiate de Soroș. Aceste organizații au cam fost interzise prin toate statele normale pe motiv că reprezintă o influență externă negativă asupra cauzelor naționale.

Chiar pe site-ul DECLIC scrie negru pe alb că se finanțează din donațiile organizațiilor soră… dar de unde sunt aceste surori, că din România cu siguranță nu sunt.

Minciuna este una mare. Scrie acolo că se finanțează fin donațiile a sute de mii de români… O mare minciună deoarece sute de mii de români ar fi ceva colosal, ceva de ordinul a sute de mii de euro, poate chiar milioane de euro, ceea ce nu este DECLIC. Minciuna are picioare scurte: doar vreo două milioane de lei este suma colectată de la sute de mii de români? Și dacă da, pe ce s-a dus această sumă de bani? Că un site cum este DECLIC nu costă mai mult de câteva mii de euro pe an… Ori nu cumva, dincolo de campaniile antinaționale se mai sifonează și ceva bani?

Aflăm și că acest portal a primit fonduri din asociațiile apropiate sau finanțate de ungurul George Soroș. Scrie chiar acolo, pe site-ul lor acest lucru.

Da, declic este un proiect antinațional, antiromânesc, finanțat cu precărere din afara României.

Declic spune multe, dar nu spune că folosește metode de fishing ca să colectare date de contact ale românilor așa cum sunt emailurile, paginile de socializare sau numerele de telefon.

Intră aici și află mai multe despre cum este uzurpată independența României de către grupuri financiare de interese străine sub masca apărării unor drepturi care există și se mențin:

https://facem.declic.ro/campaigns/75
%d blogeri au apreciat: