Magazin

Declarații Victor Becali: „Normal că există oferte”

Dan Petrescu a devenit unul dintre cei mai curtați antrenori după despărțirea de CFR Cluj, iar Universitatea Craiova și Nantes sunt printre numele care se interesează de serviciile „Bursucului”.

Dan Petrescu ar fi dispus să revină în iarbă după sărbătorile de iarnă, pentru a petrece mai mult timp alături de familie în această perioadă. Victor Becali a vorbit despre situația antrenorului, într-un dialog cu Digi Sport: „Am citit și eu în presă. Nu cred că va ajunge la Craiova, acolo este un antrenor. Dan Petrescu a demonstrat, este normal să existe oferte pentru el, mereu vor exista oferte. Chiar am vorbit acum câteva zile. Din ce se scrie, toți jucătorii sunt transferați, toți antrenorii au echipe, dar apoi vine dimineața și ne trezim la realitate.”

Victor Becali: „Antrenorii români pot ajunge acum în Ucraina, Rusia sau Turcia”

„Este greu pentru antrenorii români să ajungă în campionate precum acesta (n.r Ligue 1). Noi deocamdată putem să mergem în Ucraina, Rusia sau Turcia. Îl avem pe Ursea la Nice, dar el era deja stabilit acolo, e altceva, oricum îi urez baftă. Cât despre Dan Petrescu, eu cred că până în ianuarie nu o să fie nimic concret.

Acum se termină meciurile, vin sărbătorile, are și el nevoie de o vacanță. Trebuie să stea alături de familie în această perioadă. Toată lumea îl critica pe Dan Petrescu, dar când s-a tras linie au văzut cu toții ce performanțe a reușit. S-a văzut și la meciul cu FCSB că Edi Iordănescu a jucat precum Petrescu. El e un băiat inteligent, dar are nevoie de timp până să-și impună ideile”, a spus Victor Becali.

Sursa text: digisport.ro

Sursa foto: digisport.ro

Back to top button