Decesul lui Mircea Pascu?! Ieri: edem pulmonar, azi: coronavirus

Va anunțam într-un articol , că Mircea Pascu, fost președinte al Federației Române de Fotbal, a încetat din viată miercuri, la vârsta de 85 de ani. Acesta era internat la Spitalul Clinic „Dr. Victor Babeș” din București, iar primele informații arătau că decesul ar fi survenit în urma unui edem pulmonar pe fond hipertensiv. Conform unor surse preluate de Gazetă Sporturilor , astăzi diagnosticul a fost schimbat, cauza decesului fiind infectarea cu COVID-19.

După ce Mircea Pascu care suferea și de diabet, a fost internat la Spitalul Clinic Coltea din Capitală pentru o transfuzie, iar vineri i s-a efectuat un test de Coronavirus care ar fi ieșit fals pozitiv, moment în care a fost mutat la „Victor Babeș”, peste weekend nu au existat probleme medicale, dar luni au apărut unele complicații. Iar miercuri, acesta a încetat din viată.

Prima cauză a decesului ar fi un edem pulmonar pe fond hipertensiv, dar la mai puțin de 12 ore de la deces, diagnosticul ar fi fost schimbat în „infecție COVID-19”.

„Nu pot să vă spun absolut nimic despre cauza decesului… Singura care o să comunice, dacă dorește, este familia. Aceasta o să primească, conform procedurilor, certificatul de deces, în cursul zilei de vineri, cu toate informațiile necesare. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta” , a declarat Emilian Ioan Imbri, managerul Spitalului „Dr. Victor Babeș”.

Sursa foto: gsp.ro

%d blogeri au apreciat: