Social

De Ziua Națională a tuturor românilor, Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” vă transmite La mulți ani!

Sărbătorim astăzi, împreună, Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi înșine, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății.

Ziua Națională este sărbătoarea definitorie a poporului român, pe care suntem datori să o aniversăm, fiecare dintre noi, acordându-i atenția, onoarea și demnitatea cuvenite.

Ceea ce nimeni nu a putut lua românilor a fost dragostea de neam și țară, curajul, spiritul de sacrificiu, jertfa de sine în numele unui ideal, tenacitatea, dârzenia și speranța.

Voința lor a fost sfântă pentru marii oameni politici ai acelor vremuri, care au pus mai presus de orice interesul național. Avem datoria de a respecta și de a duce mai departe, cu înțelepciune și demnitate, idealurile lor de libertate și unitate.

O zi dragă sufletului românilor care reprezintă şi un fericit prilej pentru a ne întoarce gândurile de recunoştinţă şi cinstire spre eroii care s-au jertfit pentru reîntregirea neamului românesc.

Toate acestea sunt adânc înrădăcinate în ființa națională, pe ele s-a clădit România modernă și de ele trebuie să ne aducem aminte în fiecare zi. Aceste valori nu ne-au părăsit niciodată, sunt ale noastre și ne reprezintă ca popor.

Teatrul Național de Operetă și Musical “Ion Dacian” le transmite tuturor românilor, cu această ocazie, sănătate, viață lungă, putere de muncă, realizări pe toate planurile și să privească plini de încredere către viitor.

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button