De mai bine de un an, Anaser și Ștefan Duduianu se află pe lista Most Wanted a Poliției Române

Distribuie acest articol!

Lista Most Wanted a Poliției Române conține 54 de persoane. Printre cei mai căutați români cu nume grele și evedențiate ca Zaher Iskandarani, Ioan Grad, Jenică Boierică, Codruț Marta sau Gabriel Popoviciu, doi lideri ai clanului Duduianu din București. Anaser și Ștefan Duduianu au fugit anul trecut din țară înainte ca instanța să emită mandate de arestare.

Rudele lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu ucis pe 4 august 2020, în cartierul Giulești din București, într-o încăierare pornită de la o partidă de barbut, ar fi fugit din țară la câteva zile după acest eveniment, înainte ca instanța să emită pe numele lor mandate de arestare într-un dosar de șantaj.

Anaser și Ștefan Duduianu sunt acuzați de tâlhărie și șantaj. Este vorba despre dosarul în care mai mulți maneliști îi acuză pe membrii clanului Duduianu că i-ar fi obligat să cânte gratis la petreceri sau le dădeau bani pentru a se lăuda, iar la final le luau banii înapoi. Astfel de situații ar fi avut loc încă din anul 2015.

Poliția a făcut, în iulie anul trecut, au efectuat mai multe percheziții la membrii clanului condus de Emi Pian și au săltat mai multe persoane.

Pe 14 august, 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de Anaser și Ștefan Duduianu, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj. Dosarul este condus de Serviciul Grupuri Infracționale Violente din cadrul Poliției Capitalei sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză. Cei doi indivizi au fost dați în urmărire.

Anaser și Stefan Duduianu s-ar ascunde în Marea Britanie

La ceva vreme după ce a apărut în lista de infractori căutați de Poliția RomânăFlorin Duduianu (Anaser) a postat pe rețelele de socializare filmulețe video din Marea Britanie. Unul dintre acestea era filmat într-o parcare unde finul său l-a așteptat cu șampanie. În momentul dat, acele postări nu sunt disponibile pe internet.


De asemenea, în Anglia s-ar ascunde și Ștefan Duduianu.

Anaser nu ar fi dus o viață roz în Marea Britanie. În toamna anului trecut ar fi fost bătut de interlopii craioveni din clanul Sărdaru, aceștia sunt specializați în furturi de pe carduri bancare.

Clanul Sărdaru lucrează pentru organizația criminală „Mexic”, condusă de Florin Tudose, zis Rechinu’, conform Newsweek.ro.

Clanul Duduianu, unul dintre cel mai violent din București

Clanul Duduianu este considerat cel mai violent din București. Membrii grupării de crimă organizată nu ezită să-și expună în mod public opulența, pe rețelele de socializare: vile luxoase, mașini scumpe sau petreceri fastuoase.

Însă după moartea lui Florin Mototolea (Emi Pian), gruparea pare să se afle în derivă. Mai mult, clanul a mai suferit o pierdere anul trecut. În decembrie 2020 a murit și tatăl lui Emi Pian. Acesta a decedat în închisoare, la Penitenciarul Spital Mioveni, unde era internat de ceva vreme. Ar fi făcut infarct pe 1 decembrie.

Grațian și Ciprian Duduianu, aflați în penitenciar după ce l-au atacat pe cel care le-a ucis fratele, au fost lăsați sa vină la înmormântarea tatălui lor.
Niculae nu este singurul lider al Duduienilor care a murit în timp ce executa o pedeapsă cu închisoarea. Frații săi, “Faraonul” și “Împăratul”, au decedat tot după gratii.

Povestea clanului Duduienilor începe încă de la sfârșitul anilor ’80 în comuna Sintești (Ilfov), “raiul” furturilor de fier vechi.

Ferocitatea acestora au dus imediat clanul pe lista celor mai periculoase grupări infracționale din Capitală. Dacă, la început, se ocupau cu furturi de fier vechi sau de spargeri de locuințe, clanul Duduianu s-a făcut un renume din infracțiuni comise cu violență. Au mai fost săltați pentru taxe de protecție, cămătărie și șantaj.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: