De ce Orban și Ciolacu nu își donează, din populism, 90% din salariu… ca George Simion

Distribuie acest articol!

Politicienii și presa falimentară din România, cea care este abonată la sumele colosale de bani primite de partidele politice din subvenția publică, sunt disperate: se pare că AUR și George Simion se țin de cuvânt.

Aceștia sunt supărați că George Simion își donează în fiecare lună 90% din salariul de parlamentar și trăiește din aceeași sumă de bani cu care trăiește majoritatea românilor. Și mai sunt supărați că nu au acces la milioanele de euro pe care partidul Alianța pentru Unirea Românilor le primește drept subvenție publică, dar refuză să le cheltuiască deoarece sunt banii românilor.

AEP a confirmat că AUR este un partid corect care nu folosește banii românilor în propriul interes.

George Simion este un om bun și se ține de cuvânt: el ajută pe români cu banii pe care îi primește de la statul român. Acest lucru creșterea încrederea românilor în ei și fariseii abonați la banii partidelor țipă că este populism.

Dar de ce din populism Orban, Ciolacu și Cîțu nu își donează și ei salariile, sau presa plătită cu peste 50 de milioane de euro din banii publici nu face același lucru?

Pentru că în realitate PSD, PNL și USR nu sunt partidele poporului român, ele sunt partide care lucrează împotriva poporului. Ei nu donează mai mult decât George Simion, ei îl critică pe George Simion că este un om bun și se ține de cuvânt ajutând pe români.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: