Darius Pop (AUR): Ne opunem măsurilor discriminatorii care încalcă drepturi și tratate internaționale

Distribuie acest articol!

Deputatul AUR Darius Pop denunță măsurile discriminatorii impuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă și Ministerul Culturii în cadrul proiectului pilot privind accesul la evenimente culturale doar pentru persoanele vaccinate.

Zilele acestea avem evenimente culturale unde Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă și Ministerul Culturii testează în regim pilot metode ce vor da noul trend oficial. Au acces doar persoanele vaccinate, cu grad ocupare a sălii de 75% şi cu purtarea obligatorie a măştii de protecţie”, a precizat Darius Pop cu referire la spectacolele ce au avut loc la Opera Naţională Bucureşti (vineri, 14 mai), Teatrul Naţional Bucureşti (15 mai) și Opera Naţională Română Cluj-Napoca (15 mai).

El a mai spus că AUR se pronunță împotriva acestor măsuri discriminatorii care oferă avantaje persoanelor ce s-au vaccinat și îngrădesc accesul celor care nu s-au vaccinat la evenimente culturale fără să ia în alte alternative precum testarea anti-Covid.

Vor urma stadioanele. Ce va urma apoi depinde doar de voi și de demascarea practicilor discriminatorii, cu care nu ne amenință, dar cu care deja ne obișnuiesc direct. Tot mai mulți oameni, doctori, juriști, legiuitori, jurnaliști și alți cetățeni liberi reclamă ușurința cu care, sub pretextul unor măsuri profilactice, se încalcă drepturi, legi și tratate internaționale”, a mai spus deputatul AUR.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: