SocialȘtirile 60m.RO

Daniel Ghiță: în numele Covid ni se iau toate libertățile și drepturile

Daniel Ghiță are o reacție dură față de politicienii care folosesc COVID pentru a impune restricții:

„Este inadmisbil ca o Gașca de șmecheri, încearcă suprimarea religiei creștin ortodoxă!

S-a dus o campanie împotriva religiei nostre, creștin ortodoxe, denigrand Biserica și tot ce tine de religia noastră! Religia este unica care ne tine uniți.

Când am postat in 2019 despre modul cum un popor era intoxicat cu venirea Papei in România, eram înjurat de postaci. In timp ce ai nostrii erau jigniți și denigrați, întindeam covorul rosul, Papei. Ăla este Sfânt? Oare câți știți ce a făcut inchiziția ? Știți, nu. Dacă e de afară e bun, ce e al nostru e rău și trebuie distrus.

Rămân creștin ortodox si susțin religia creștin ortodoxă!

Imbecililor, care vă bateți joc de religia noastră. Ce vreți să ne faceți catolici? Nimic nu e bun ce este românesc?

De ce de Paste trebuia sa stam închiși in casa, cu botnița la gura, la 100 de infectați cu Covid, in schimb la 1600 de infectări eram chemati la vot și s-au deschis școlile, acum aveam haos.

In numele Covid ni se iau toate libertățile și drepturile, pe care le mai avem. Luați-le! Dar, niciodată nu o sa ne luați credința și religia!

Rămâneți creștini, apărați religia și traditiile noastre! ?❤️

Nimic fără Dumnezeu
Nihil Sine Deo”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button