Daniel Bodnar: Egger și Schweighofer(H.S. Timber), ASASINII ECONOMICI care distrug România

Distribuie acest articol!

Activistul de mediu Daniel Bodnar consideră companiile Egger și Schweighofer(H.S. Timber), principalii vinovați de defrișările ilegale de pădure din România și adevărați asasini economici ce au pus monopol pe industria lemnului.

„EGGER și SCHWEIGHOFER (H S Timber) sunt coloșii care falimentează încet dar sigur industria lemnului din România. Acești ,,ASASINI ECONOMICI” sunt cei care dețin monopolul și dictează tot ce mișcă în acest sector, deși concurența neloială este interzisă clar de legislația europeană și națională.✅📍Beneficiază de toată susținerea politicienilor de la cel mai înalt nivel.

✍️ Foarte mulți comentează și spun că de fapt firmele astea sunt corecte și tot românii fură🤭. Fură românii, dar ei de ce primesc lemn furat? Oameni buni, 2 camioane au fost inventariate în incinta fabricilor lor de când devorează pădurile României, cu ajutorul Mafiei Lemnului și a politicienilor. ⛔️Care a fost rezultatul🤔❓ 4,3 și 4,7metri cubi în plus la fiecare transport. Totul a fost filmat LIVE❗️

9 metri cubi plus doar la cele 2 transporturi inventariate de Garda Forestieră Suceava. Eu cred că din cele 20 de milioane de metri cubi care se taie ilegal în fiecare an, cel puțin jumătate ajunge în fabricile EGGER și SCHWEIGHOFER❗️❗️❗️

📍 Asta este adevărata față a acestor nenorociți. Ei dau cele mai mari lecții de morală, dar ei sunt sponsorii și susținătorii Mafiei Lemnului!”, notează activistul de mediu Daniel Bodnar.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: