Știrile 60m.RO

Dan Tănasă: Pe 6 decembrie votați AUR, partidul care va pune punct slugărniciei față de UDMR

Dan Tanasă, militant pentru drepturile românilor din Harghita, Covasna și Mureș, explică în detaliu blatul pe care partidele sistemului l-au făcut timp de 30 ani cu UDMR în defavoarea românilor și a României.

„De 30 de ani se organizează alegerile în România ca să aflăm cu cine va guverna UDMR. De 30 de ani UDMR conduce România din spate, iar actuala clasă politică a făcut concesii slugarnice față de UDMR. De 30 de ani PNL și PSD fac concesii vecine cu trădarea de țară. UDMR, care este o formațiune ostilă României, toxică pentru sistemul politic din România, este o formațiune politică aservită Ungariei, care a dovedit în 30 de ani că luptă împotriva României, subliniază candidatul AUR.

„Am arătat dovezi (pe blogul meu dantanasa.ro) cum Ungaria cumpără Transilvania bucată cu bucată , investește sute de milioane de euro pentru achiziționarea de imobile, de terenuri, de păduri în Transilvania, iar la București clasa politică tace. Dacă lucrurile vor continua în acest mod, Transilvania va fi ruptp de România”, avertizează Dan Tănasă.

Pe 6 decembrie votați AUR, alegeți schimbarea!

Back to top button