Știrile 60m.RO

Dan Tănasă: De ce este legal ca un colonel al Armatei Române să promoveze vaccinul pe bani publici?

Dan Tănasă consideră că nu este nici moral și nici legal ca un reprezentant al Armatei Române să promoveze vaccinul anti-covid pe banii noștri, în contextul în care dispozitivul medical este produsul unei companii private. Cum s-a stabilit că vaccinul acelei companii este mai bun față de cel al unei companii concurente?

„Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unei mașini de spălat vase sau unei vacanțe exotice? Este ceva inimaginabil, nu-i așa? Cum ar fi ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici pentru tampoane sau algocalmin sau pentru un tratament împotriva cancerului? E inimaginabil, nu-i așa? Și atunci de ce este legal și moral ca un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private din domeniul sănătății?”, scrie Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook.

În baza a ce s-a stabilit că acest produs este mai bun în comparație cu altul produs de o companie concurentă? Care este criteriul obiectiv care a stat la baza acestei decizii? Produsul ăla nu e gratuit, o companie privată face foarte mulți bani, e o afacere privată. Dacă acel produs era fabricat de Institutul Cantacuzino era altceva. Dar așa, ce căută un colonel al Armatei Române să facă reclamă pe bani publici unui produs al unei companii private?”, mai scrie deputatul AUR.

Back to top button