Dan Tănasă (AUR): PNL și USR, trădare națională în favoarea UDMR!

Dan Tănasă, deputat AUR, trage un semnal de alarmă: PNL și USR pregătesc primele acte de trădare națională pentru a slugări UDMR. Este vorba despre adoptarea Legii statutului minorităților naționale, prin care UDMR dorește crearea unor structuri și mecanisme proprii cu scopul realizării autonomiei teritoriale.

„Adoptarea unei astfel de legi echivalează cu un act de trădare națională. Sunt convins că PNL și USR vor încerca să adopte o astfel de lege pentru a face pe plac partenerului de guvernare UDMR. PNL și USR au dovedit deja în repetate rânduri că nu au niciun fel de intenție să acționeze în interesul național al României. În calitate de deputat AUR voi depune toate eforturile pentru ca românii să știe cum acționează PNL și USR în interesul Ungariei!”, scrie Dan Tănasă pe pagina sa de Facebook.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este image-1024x570.jpeg

UDMR încearcă de peste 15 ani să adopte o legea privind statutul minorităților naționale. Despre această lege academicianul Dinu C. Giurescu a afirmat în anul 2011 că poate duce la „prăbușirea hotarelor țării”.

Mai multe despre această lege a UDMR aici:

%d blogeri au apreciat: