Dan Puric: S-a strigat „vrem o ţară ca afară!” Uitaţi-vă ce este afară! Nu vă fie frică să fiţi români!

Distribuie acest articol!

Sâmbătă au avut loc proteste uriaşe în Bucureşti, aproximativ 30.000 de oameni au protestat în fața Guvernului. Se cerea demisia prim-ministrului Florin Cîțu. Deși se înserează, în continuare se adună oamenii pentru a-și cere drepturile. Dan Puric, Călin Georgescu, Gheorghe Piperea, pintre participanți!

„Am venit în faţa ţării care în sfârşit s-a ridicat! Acesta este începutul!  Să nu vă fie frică! Vor veni restricţii din ce în ce mai dure. Să nu vă lasaţi intimidaţi! Nu pentru restricţii suntem aici, pandemia omoară oameni, ideologia omoară o naţiune. Nu mi-e frică că am să mor de virus, mi-e frică de faptul că moarte ţara.

Sunteţi aici pentru ţară! … Libertatea, dacă o pierdem, poate fi recâştigată, dar dacă pierzi naţiunea, niciodată n-o s-o mai câştigi! Dacă ne apărăm ţara, şi vom avea libertate pentru noi, pentru copiii noştri, pentru bătrânii noştri”, a spus Dan Puric în fața mulțimii. 

„S-a strigat „vrem o ţară ca afară!”. Uitaţi-vă ce este afară! Să facem o ţară cum au vrut martirii noştri, cum au vrut cei care au luptat pe front. Nu vă fie frică să fiţi români!

Nu vă fie frică să fiţi voi înşivă! Să ne câştigăm libertatea de a trăi în ţara noastra ca cetăţeni, nu ca pacienţi într-un spital veşnic! Reluaţi-vă libertatea de români! … Trăiască România liberă!”, a mai spus Dan Puric


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: