Dan Puric, dă de pământ cu Guvernul Cîțu: Un guvern criminal. Suntem în fața unui fenomen genocidal. Trebuie să luăm atitudine

Distribuie acest articol!

Actorul și eseistul Dan Puric a criticat dur Guvernul Cîțu pentru că luptă împotriva libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti ale românilor, fapt ce denotă o politică anti-națională, caracterizată de măsuri totalitariste: vaccinare obligatorie, educație sexuală și aderarea în masă la ideologia LGBT. Mai mult decât atât, decidenții nu permit niciun fel de discuție pe aceste teme.

„În primul rând, eu nu aș condamna românii că sunt divizați pentru că sunt disperați, principalul vinovat este acest guvern marionetă care este pus să lupte împotriva poporului. În al doilea rând, acum nu avem specialiști în medicina și nici oameni politici. Păi ăștia sunt oameni politici?

Dacă ei au această siguranță în privința vaccinului, să se asigure la consecințe. Cine răspunde penal peste 2-3 ani, când o să apară efecte adverse grave? Iar noi romanii nu avem dreptul moral să ne lăsăm castrați de o ideologie criminală.

Eu consider acest guvern un guvern criminal

Eu consider acest guvern un guvern criminal. Acești oameni, care nu dau voie la nicio discuție. Suntem în fața unui fenomen genocidal. Ne-am lăsat corupți de toate infecțiile și proxeneții Europei, iar în final facem cea mai mare crima: lăsăm să se corupă sufletele copiilor, iar asta nu ni se va ierta. Vă închipuiți milioanele de părinți disperați care trebuie să intre în abatorul de reeducare sexuală?

Deci noi trebuie să vedem cui folosește aceasta bunăvoință extraordinară care vine peste noi? „Bă, vaccinează-te, că altfel te dau afară de la serviciu și de peste tot. De ce să așteptăm să ne dea ei afară? Trebuie să luam atitudine, este de datoria noastră.

Am un mesaj față de forțele de ordine. Au și ei copii și familii, să nu intervină în forță, că se va întoarce împotriva lor. Mie mi-e milă de ei, că sunt români. Ne trebuie solidaritate sufletească. Iar cei de afară, din Franța, au văzut târziu ce e comunismul, noi cu asta am fost vaccinați. Aceasta abjecție de Românie Educată e ca atunci când se smulg copacii și se produc alunecări de teren. Așa si la noi, ni l-au scos pe Eminescu, pe Coșbuc, toți domnitorii. Nu vedeți că peste tot în Europa sunt fenomene apocaliptice?”, a spus Dan Puric, în exclusivitate la România TV.


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: