Opinii

Dan Negru, reacție dură vizavi de situația dintre Elena Lasconi și fiica ei: „Un om care își crește copilul în spiritul unei doctrine criminale”

Dan Negru s-a arătat foarte intrigat de ceea ce a putut ieși la lumină în urma situației tensionate dintre politiciana Elena Lasconi și fata ei, Oana Lasconi.

Ce s-a întâmplat cu Elena Lasconi 

Elena Lasconi s-a retras din alegerile europarlamentare din acest an, după ce a făcut niște declarații homofobe, ce au stârnit revolta fiicei sale, care face parte din comunitatea LGBTQ.

Pe lângă faptul că este o susținătoare înfocată a respectivei comunități, aceasta se declară ca fiind o „anticapitalistă în Paris”. Acest lucru apare chiar pe pagina ei personală de Instagram.

Prezentatorul TV, Dan Negru, a observat atent situația creată, remarcând, și el, că fiica Elenei Lasconi susține socialismul, ceea ce l-a intrigat foarte tare, având în vedere că țara noastră a avut foarte mult de suferit pe vremea când acest sistem se afla la conducere.

„Am văzut cum fiica se declară susținătoarea sistemului socialist. Cărțile și definițiile spun că e faza incipientă a comunismului.Fata se declară luptătoare anticapitalistă, luptă împotriva sistemului capitalist.

Dacă fata își înjură familia, eu mi-o apăr pe a mea. Bunicul meu a fost deportat în Bărăgan, în anii 50, și încă mai am biletul lui de eliberare, l-a păstrat tata, îl păstrez și eu și o să-l arăt copiilor mei.”, a spus Dan Negru, într-un clip postat pe Instagram.

Acesta își explică, cu greu, cum de este posibil ca oamenii să mai susțină, încă, această doctrină, având în vedere că, în trecut, mii de oameni au luptat din răsputeri pentru a elibera țara de sub dictatura respectivului sistem.

„Zeci de mii de români au fost deportați și uciși din cauza unei ideologii criminale. Peste câteva săptămâni se face decembrie. Oamenii au murit în decembrie la mine acasă, în Timișoara, în București și în multe alte orașe, luptând împotriva unei ideologii criminale.”, a povestit prezentatorul.

De asemenea, Dan Negru s-a arătat foarte șocat de faptul că există oameni care își educă proprii copii în acest spirit, încuranjându-i să lupte împotriva capitalismului.

Șocul prezentatorului a fost și mai mare în momentul în care a văzut că până și fiica unei politiciene din România promovează ideologia socialistă, fiind de părere că statul nostru nu ar trebui să aibă în frunte persoane care le oferă copiilor o astfel de educație nocivă, întrucât ei reprezintă viitorul acestei țări.

„Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu are voie să facă politică într-o țară care a avut zeci, mii de morți din cauza acestei ideologii. Să le spunem asta tuturor! Să le spunem copiilor noștri că nu contează cu ce mână ucizi, cu dreapta sau cu stânga, e tot crimă.

Paradoxul cel mai mare e că mumă-sa e primăriță în Câmpulung! Ăsta-i orașul care la dat pe Radu Gyr, unul dintre sfinții închisorilor comuniste. Până la urmă, Iorga avea dreptate: „O țară care nu-și cunoaște trecutul e ca un copil care nu-și cunoaște părinții” și nu-s puțini”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button