Opinii

Dan Negru: Politicienii români se îmbracă în tricoul galben al naţionalei, dar fac orice ca să distrugă viitorul tinerelor generaţii

„Niște păcălici sunt politicenii îmbrăcați azi în tricouri galbene pentru că ei se gândesc la următoarele alegeri nu la următoarele generații. David Popovici, Halep sau câteva meciuri bune ale Naționalei sunt excepții!”, scrie Dan Negru, pe Facebook.

„Dacă vreți să vedeti de ce dispare performanța in sport intrați intr-o școală. Copiii sunt supraponderali, prost hrăniți, cu probleme de sănătate. Degeaba ai antrenori buni dacă n-ai bază de selectie. Țările europene cu performanțe sportive au suprataxat demult zaharul, băuturile îndulcite, snacksurile sau alte alimente nocive. Noi le promovăm în pauzele meciurilor la televizor și ne îndopăm copiii cu ele. Pentru că una e sa te gândesti la urmatoarele alegeri si alta e sa te gândesti la următoarele generații!”, adaugă Dan Negru.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button