Magazin

Dan Capatos are o nouă colegă la Xtra Night Show

Dan Capatos începe anul cu surprize pentru următorii emisiunii. Emisiunea va fi pe un alt post de televiziune și o colega noua le va trece pragul.

Emisiunea Xtra Night Show va fi difuzată pe Antena Stars. Ora de începere a emisiunii s-a schimbat. Aceasta va fi începe de la ora 22:30, de luni până vineri.

Noua colega a celor doi, Dan Capatos și Cătălin Bordea va fi celebra blondă, Paula Chirilă.

Aventura Xtra Night Show continuă cu sezonul 27! Emisiunea va fi mai frumoasă, mai spumoasă şi mai devreme acasă! Şi asta pentru că, din acest sezon, ora de începere va fi 22:30. Ne vom distra câte două ore pe seară, de luni până vineri, tot în casa Antenelor, dar în altă camera: Antena Stars. Au fost extrem de multe mesaje din partea telespectatorilor fideli, în acest an greu pe care l-am trăit cu totii, supăraţi pe faptul că uneori stăteau să ne aştepte până la ora la care, în mod normal, emisiunea ar fi trebuit sa se termine. Din respect pentru ei, Xtra Night Show îşi va respecta statutul de cel mai longeviv Late Night Show din istoria televiziunii din România, de-acum şi din punct de vedere al duratei şi al orei de intrare. Îi aşteptăm pe prietenii noştri dragi, aflati de partea cealaltă a ecranului să ni se alăture, de luni până vineri, de la 22:30 la 00:30, pe Antena Stars. Să ne dea Dumnezeu sănătate şi un an liniştit tuturor!”, a declarat Dan Capatos.

Sursă text: cancan.ro

Sursă foto: prosport.ro, pagina de Facebook – Paula Chirilă

Back to top button