Știrile 60m.RO

Dan Bittman, replică pentru neomarxiștii de la USR: Nu trăim în comunism!

Dan Bittman a răspuns acuzațiilor făcute de Iulian Bulai, deputat USR, și a declarat că în România s-a instituit „dictatura miştoului şi a prostiei”. Artistul consideră că reacția USR este deplasată având în vedere că în cadrul programului de Revelion a fost vorba doar despre umor.

„Am văzut ce s-a întâmplat în decembrie 1989, spre deosebire de domnul Bulai. Domnul Bulai nu ştiu dacă se născuse în vremea respectivă şi cred cu tărie că avea o vârstă atât de fragedă încât bătea pasul de defilare pe sub masă. Nu o spun ca să-l jignesc, ci o spun ca să înţeleagă că nu are ce să caute nici măcar într-o discuţie nici măcar directă, nici indirectă cu mine sau alţi reprezentanţi ai generaţiei mele”, a declarat Bittman la România TV.

Generaţia mea se opune total minciunii

„Generaţia mea se opune total minciunii, se opune total acestei aberaţii care a început ca o caracatiţă să înghită România şi asta o să o spun până la moarte”, a mai spus Bittman. Totodată, acesta a făcut apel la Ministerul Sănătății să ofere detalii despre modul în care acționează vaccinul și despre durata de imunizare oferită de acesta.

Back to top button