Dan Barna vrea o nație de turnători: Mergeți la Poliție dacă știți persoane care au certificate false de vaccinare

Distribuie acest articol!

Dan Barna, actualul lider al partidului USR, vrea o țară de turnători. Acesta face un apel către români în cazul în care au observat că o persoană sau mai multe nu s-au vaccinat, dar au primit certificate dintr-un anumit punct de vaccinare, să se adreseze imediat instituţiilor statului, el considerând că o astfel de situaţie, dacă există, este extrem de gravă.

Dan Barna a precizat că este “de neacceptat” ca persoane care nu s-au vaccinat să primească certificat, catalogând situaţia drept una extrem de gravă.

Conform lui Barna, astfel de faptă reprezintă infracţiune.

“Dacă ştiţi, sau puteţi să confirmaţi o situaţie reală în care o persoană sau mai multe nu s-au vaccinat şi au primit certificate dintr-un anumit punct de vaccinare, vă rog mergeţi la cea mai apropiată secţie de poliţie şi semnalaţi acest lucru. Este un fapt foarte grav pentru că, pe de o parte, datele despre vaccinare nu mai sunt credibile şi, în egală măsură, persoane care se pretind a fi vaccinate riscă să devină persoane care răspândesc boala, pentru că cineva care face asta – evident, intenţionat, că nu faci din greşeală – va continua să pretindă că este vaccinat, pentru că va pretinde că are certificat”, a afirmat Dan Barna


Distribuie acest articol!
%d blogeri au apreciat: