Dan Barna: Prefer oricând un ministru ca Vlad Voiculescu, care spune tot timpul adevărul

Distribuie dacă ți-a plăcut

Vicepremierul Dan Barna a declarat că nu există niciun conflict între Vlad Voiculescu și premierul Florin Cîțu și a subliniat că, în opinia sa, ministrul Sănătății este un bun comunicator. „Prefer oricând un ministru ca Vlad Voiculescu care spune tot timpul adevărul față de unul ca Bănicioiu care spunea că avem tot ce ne trebuie”.

E foarte haioasă, simpatică cum apare în spațiul public. În interior nu există un conflict între Vlad Voiculescu și Florin Cîțu. Discuția de azi din guvern e într-un context foarte logic. președintele chiar ne-a spus să susținem campania de vaccinare. Ideea să fie această conferință de presă o susțin și eu”, a spus Barna.

Vicepremierul a adăugat că ministrul Sănătății a comunicat despre campania de vaccinarea, ceea ce este un lucru bun pentru că astfel se pot elimina știrile false.

Vlad a comunicat, nu putem să spunem că nu este un comunicator. Vrem să structurăm această comunicare, să eliminăm știrile false. Prefer oricând un ministru ca Vlad Voiculescu care spune tot timpul adevărul față de unul ca Bănicioiu care spunea că avem tot ce ne trebuie. Decât să ne spună povești frumoase o dată la două zile, mai bine să spună problemele care sunt și să găsească soluții“, a mai spus Dan Barna.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: