Dan Barna intervine în conflictul de la PMB: Capitala nu rămâne fără buget

Distribuie dacă ți-a plăcut

Dan Barna intervine în conflictul de la Primăria Generală iscat în urma neînțelegerilor pe tema bugetului. Liderul USR i-a asigurat pe bucureșteni că în niciun caz nu va rămâne Capitala fără buget, ci acesta va fi adoptat în zilele următoare, după ce se va ajunge la un acord.

„Cu siguranță Capitala nu rămâne fără buget. Colegii mei au comunicat care sunt aspectele asupra cărora continuă discuțiile. Realizarea unui buget se face prin acordul parților interesate. Ce s-a întâmplat arată că nicio forțare dintr-o parte sau alta nu generează un rezultat. Cu cât ne vom așeza mai repede la masa dialogului, cu atât va fi mai simplu”, a spus Dan Barna.

Liderul USR a precizat sunt şi alte municipii al căror buget nu a fost adoptat, cum ar fi cazul Bacăului, și a subliniat că realizarea unui buget trebuie să se bazeze pe un acord între cei ce susțin primarul, în cazul fiecărui oraș în parte.

N-am nicio îndoială că vom avea buget. Duminică am avut o discuție şi cu Nicușor Dan, am discutat şi cu colegii mei. Le-am spus că sunt dispus să mediez dacă vor ajunge în situația care să necesite o mediere. Nu m-a solicitat nimeni între timp. Înțeleg că discuțiile continuă. Dacă va fi nevoie, mă voi implica în medierea unui asemenea demers. La prima strigare nu s-a găsit consensul. La a doua sau la a treia strigare se va găsi consensul. În zilele următoare se va ajunge la o formulă de buget. E foarte important să existe un acord pentru ca bugetul să fie susținut și se va întâmpla lucrul acesta”, a mai spus Barna.


Distribuie dacă ți-a plăcut
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: