Politică

Dacă vrei să cânți pe străzile Timișoarei trebuie să dai examen la Fritz

Consilierii locali din Timișoara urmează să valideze prin vot un proiect de hotărâre propus de administrația locală prin care se dorește reglementarea activității artistice de pe străzile orașului.

Dacă va fi votat noul regulament, nimeni nu va mai avea voie să cânte, să danseze sau să performeze în orice fel pe străzile Timișoarei oricând, ci doar după un program bine stabilit și doar dacă a luat examenul. Iar asta pentru că noul regulament prevede că orice artist stradal să treacă mai întâi un concurs și să fie pe străzi doar după un orar bine definit, anunță Opinia Timișoarei.

Trebuie să primească cel puțin notă 7 pentru a cânta prin cartiere și minim 8 că să ‘prindă’ zona centrală. Iar la examen cântăreții trebuie să vină cu cel puțin 10 piese, actorii cu 3 momente teatrale și dansatorii cu 5 coregrafii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button