Cum s-a băgat Boby Păunescu în poza AUR ca să compromită mișcarea

Distribuie acest articol!

Nu spunem din auzite ci din văzute. Am fost prezenți la momentul anunțării rezultatelor și ne aflam la doar 2m de cei din imagine.

Când tot cadrul era gata se deschide poarta și deoadată țâșnește controversatul Boby Păunescu și se așează exact în primul rând. Toată lumea se uita controversată la el…

Nu este o glumă, este realitatea văzută de cei de acolo.

Cum era presa de față nu s-a ocupat nimeni să îl ia de guler și să îl dea afară din cadru. L-am fi dat noi, dar nu am vrut să ne contaminăm cu nesimțirea lui.

Claudiu Târziu, copreședintele AUR, s-a delimitat public de Boby Păunescu și a susținut că este nemulțumit de gestul său.

Păunescu nu doar că nu a ajutat deloc în campania electorală, dar a dat comandă la B1TV ca AUR să fie neglijat sau atacat.

Așa că în campania electorală AUR a lipsit total de pe ecranul B1TV, acolo unde Păunescu ar fi acționar.

Membrii AUR critică prezența lui Păunescu în poză considerându-se că este doar o strategie proastă ca să fie mișcarea discreditată.

Dacă Păunescu are vreo dovadă cu privire la vreun ajutor oferit AUR să pună și să arate dovada, dacă nu, îi spunem noi aici că e doar un mojic trimis să discrediteze sau, mai rău, un prost care a vrut să se fudulească în poza învingătorilor.


Distribuie acest articol!
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: